Skisko til herre 46 Alfa Skarvet Advanced GTX M 46 1110 Skisko til herre 46 Alfa Skarvet Advanced GTX M 46 1110 Skisko til herre 46 Alfa Skarvet Advanced GTX M 46 1110

Alfa Skarvet Advanced GTX M 46 1110

Skisko til herre 46

Varenr.: 901052
Alfa Skarvet Advanced GTX M er en klassisk fjellskistøvel med lest tilpasset herrer. Skiskoen er for deg som elsker mange og varierte skiturer i vinterfjellet. Den er vinterfôret og laget i fullnarvet lær med Gore-Tex-membran. Varmeisolerende mellomsåle og anatomisk innleggssåle. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet mot skarekanter. Støvelen har også ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
Skostørrelseprodukt
3 214,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Alfa Skarvet Advanced GTX M:
Vekt: 795 gram (42)
Skafthøyde: 16,5 cm (42)
Passform: Bred
Binding: Rottefella NNN BC

Beskrivelse
  • Isolert mellomsåle sikrer varme og tørre føtter.
  • Stabil konstruksjon.
  • Passform tilpasset nordiske føtter.
  • Varm og pustende kvalitetsstøvel.
  • Gore-Tex gjør skoen vanntett og pustende.
  • Passer Rottefella NNN BC-binding.

Noen snø- og skareforhold er en ekstrem påkjenning på skoens materialer, og ved bruk under slike forhold må økt slitasje forventes.

Om New Nordic Norm – Back Country (NNN BC)

NNN BC-bindingen er godt egnet på fjellski (og turskøyter) for bruk i ulendt terreng og i varierende snøforhold. Bindingen er en kraftigere versjon av både NNN-bindingen og SNS-bindingen til langrenn, men er dessverre ikke kompatible.

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes. Sjekk utvalget av impregnering.

Kundeanmeldelser

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at de i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland i Norge. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere.

I over 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

20251