Skisko 43 Alfa Horizon APS GTX 43 Black Skisko 43 Alfa Horizon APS GTX 43 Black Skisko 43 Alfa Horizon APS GTX 43 Black Skisko 43 Alfa Horizon APS GTX 43 Black

Alfa Horizon APS GTX 43 Black

Skisko 43

Varenr.: 119121

Alfa Horizon A/P/S GTX er en svært komfortabel og varm turstøvel for lange dager i skiløypa. Skiskoen er produsert med Gore-Tex-membran som er laminert til fleece, for å holde føttene varme selv på kalde dager. Støvelen har en kuldeisolerende mellomsåle, og en pustende og fuktabsorberende innleggssåle. Et luftisolerende mellomlag mellom yttersokk og innerstøvel gir ekstra kuldeisolering. Den høye skoen gir god støtte og kontroll over skiene samtidig som man unngår snø inni skoene. Yttermaterialet er spesialbehandlet for å avvise snø og smuss. Markedets varmeste langrennssko!

Skostørrelseprodukt
2 537,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Alfa Horizon A/P/S GTX:
Vekt: 525 gram (42)
Skafthøyde: 13,5 cm (42)
Binding: NNN
Passform: Bred

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Gore-Tex Insulated brukes i vintermodeller for ekstra isolasjon ved lave temperaturer. Vann og snø er blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Den isolerende foringen beskytter mot lave temperaturer og gir et tørt, varmt og behagelig klima for føttene. Membranen er 100 % vanntett, slitesterk og har god pustevennlighet med isolerende egenskaper for bruk under kalde værforhold.
  • Alfas unike skisko er laget med vanntett og pustende Gore-Tex-membran og ekstra isolasjon i sålen som sikrer behagelige føtter hele turen.
  • Prolink tursåle gir god stabilitet, og bidrar dermed til god kontroll i oppkjørte løyper. Sålen gir god friksjon mot underlaget.

Om New Nordic Norm (NNN)

NNN-bindingn er godt egent til langrennski. Bindingen har to parallelle opphøyninger langs bindingplaten. Bindignen ligner på både SNS-bindingen til langrenn og NNN BC-bindingen til fjellski, men er dessverre ikke kompatible.

Om mellomhøye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En mellomhøy tursko har litt ankelstøtte, og passer derfor godt på sti og i litt kronglete natur. Den passer også best med lett sekk.

Mellomhøy tursko tåler mer vann enn de lave turskoene, rett og slett fordi toppkanten er litt høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen like lett.

Fine tursko til hverdagsturer i skog og mark!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes. Sjekk utvalget av impregnering.

Kundeanmeldelser

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at de i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland i Norge. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere.

I over 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

31285