Sommerpose Bergans Rondane Synthetic 170 Sommerpose Bergans Rondane Synthetic 170

Bergans Rondane Synthetic 170

Sommerpose

Varenr.: 112877
Bergans Rondane Synthetic 170 er en ekstremt kompakt sommerpose med romslig snitt og god plass til beina. Posen er fylt med Microfiber som gir en komforttemperatur fra 17 ned til 14 grader (ekstrem 3). Perfekt for deg som ønsker minimal størrelse og vekt, f.eks. på fjellturer og fotturer over flere dager om sommeren. Takket være de syntetiske fibrene tørker soveposen raskt og ødelegges ikke selv om den blir våt. Ultralett, isolerende og slitesterk!
1 100,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Rondane Synthetic 170:
Personlengde: opptil 195 cm
Temperatur: Komfort 17/14 / Ekstrem 3
Mål: 55–80 x 200 cm
Vekt: 720 gram
Glidelås: Venstre side

Beskrivelse

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

23020