Stjernekikkert Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ Stjernekikkert Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ Stjernekikkert Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ Stjernekikkert Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ Stjernekikkert Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ Stjernekikkert Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ

Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ

Stjernekikkert

Varenr.: 121262
Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ er en stjernekikkert som du kan bruke smarttelefonen din til å analysere nattehimmelen og beregne sin posisjon i sanntid. Kikkerten er ideell for nybegynnere takket være appens brukervennlige brukergrensesnitt og detaljerte opplæringsprogrammer. Det er omtrent som å ha en egen personlig guide over nattehimmelen.
2 499,-
-+
Bestillingsvare. På lager om 7 dager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Celestron StarSense Explorer LT 70 AZ:
Forstørrelse: Okular 1 28x / Okular 2 70x
Objektiv: Ø 70 mm / Okular 1 Ø 25 mm / Okular 2 Ø 10 mm
Blenderåpning: f/10
Brennvidde: 700 mm
Vekt: 4,2 kg

Farge
 • Grå
 • Sort
Beskrivelse
 • Leveres med stativ.
 • 2 års garanti.
 • Selges uten telefon og app.

Utforsk

Legg fra deg kompliserte stjernekart, upresise planetarium-apper og datastyrte fester. Med StarSense Explorer har det aldri vært enklere å finne objekter på en raskere eller mer nøyaktig måte. Innen få minutter etter å ha satt opp teleskopet kan navigerer du himmelen med selvtillit. Bare plasser telefonen i det unike StarSense-dokkanlegget og start StarSense Explorer-appen. Etter å ha justert telefonen din til teleskopets optikk (en rask, 2-minutters prosedyre), genererer StarSense Explorer en liste over himmelobjekter som for øyeblikket er synlige. Gjør valgene dine, og piler vises på skjermen, slik at du kan bevege teleskopet. Når objektet klart til å sees på, blir blinken grønn.

Smarttelefon

StarSense Explorer fungerer med de fleste moderne smarttelefoner, inkludert iPhone 6 og nyere, og de fleste enheter som kjører Android 7.1.2 eller nyere produsert fra og med 2016.

StarSense Sky Recognition

StarSense Explorer bruker patentsøkt teknologi og smarttelefonen din for å vurdere nøyaktig hvor teleskopet er i forhold til nattehimmelen. En Lost in Space-algoritme (LISA), akkurat som satellitter bruker for å reorientere seg selv i riktig bane, hjelper appen til å matche stjernemønstre den oppdager ovenfor til sin interne database.

Mens andre astronomi-apper hevder at de kan hjelpe deg med å finne objekter, er de utelukkende avhengige av telefonens gyro- og akselerometre, som ikke er så nøyaktige som LISA- teknologi. Ingen andre apper kan nøyaktig fortelle deg når målet ditt er synlig i okularet.

Robust

StarSense Explorer LTs enkle altasimutmontering gjør det enkelt å flytte på teleskopet for å finne det du leter etter. En sakte bevegelse for høydejustering hjelper deg med å finjustere teleskopets pekeposisjon og følge objekter når de ser ut til å bevege seg over nattehimmelen. Det hele er forankret av et justerbart stativ i full høyde.

Fantastisk utsikt

Du kan forvente skarpe, lyse bilder gjennom denne 70mm refraktoren. Fullstendig belagt glassoptikk gir økt lysoverføring, og forbedrer detaljene til himmelobjekter. Teleskopet inneholder også en 90-graders oppreist bildediagonal, slik at du også kan bruke det på dagtid til å se på fugler, dyreliv, landskap og mer.

Perfekt for byen

Selv om du bor i et lysforurenset sted, er StarSense Explorer avansert nok til å kunne velge ut Jupiter, Saturn, Venus, Orion-stjernetåken, dobbeltstjerner og noen flere av de mest berømte himmelobjektene.

Men hvis du kan ta med deg teleskopet til et enda litt mørkere sted, vil flere objekter gjøre seg synlige. Hele teleskopsettet veier bare 4,2 kilo, så det er fullstendig bærbart og enkelt å ta med på din neste campingtur eller til et fjerntliggende observasjonssted.

I pakken:

 • Optisk refraktor rør Ø 70 mm.
 • StarSense-dokkanlegg for smarttelefonen din.
 • Lavdrevet (Ø 25 mm) og høydrevet (Ø 10 mm) okular.
 • 2x Barlow-objektiver som dobler kraften til hvert okular.
 • 90-graders oppreist diagonalbilde.
 • StarPointer søkekikkert med rødpunktsikte, perfekt for bruk av teleskopet på dagtid eller uten StarSense Explorer-app.
 • Altasimutmontering med langsom bevegelse kontrollstang.
 • Stativ i full høyde med tilbehørskuff som hjelper deg til å holde deg organisert.
0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33429