Solhatt S–M Fjällräven Abisko Sun Hat SM 555 Solhatt S–M Fjällräven Abisko Sun Hat SM 555 Solhatt S–M Fjällräven Abisko Sun Hat SM 555 Solhatt S–M Fjällräven Abisko Sun Hat SM 555

Fjällräven Abisko Sun Hat SM 555

Solhatt S–M

Varenr.: 120446

Fjällräven Abisko Sun Hat er lett og behagelig solhatt som er enkel å pakke med seg. Luftig og med bred brem som beskytter ansiktet, nakke og ører. Laget i stretchmateriale som tørker fort.

Størrelseprodukt
507,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Abisko Sun Hat:
Materiale: 100 % polyester
Vekt: 66 gram

Farge
  • Blå
  • Sort
Beskrivelse
  • Lett solhatt.
  • Enkel å pakke med seg.
  • Bred brem for beskyttelse.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Abisko

Fjellgrenda Abisko ligger ved foten av fjellet Nuolja i svensk Lappland. Dette er målområdet for Fjällräven Classic, og det er også det nordligste punktet på den klassiske turveien Kungsleden, eller Kongeveien. Abisko er omgitt av nasjonalparken og vakre fjell og er et perfekt utgangspunkt for dagsturer. Det var med tanke på slike opplevelser at Fjällräven utviklet produktfamilien Abisko.

Se mer fra kategorien:

32613