Solhatt M Fjällräven Abisko Summer Hat M 232

Fjällräven Abisko Summer Hat M 232

Solhatt M

Varenr.: 131737
Fjällräven Abisko Summer Hat er en bredbremmet solhatt i hurtigtørkende, kjølig G-1000 Lite-materiale. Justerbar hakestropp og trykknapper som gjør at bremmen kan brettes opp på sidene. Produsert uten fluorkarboner og laget for bruk gjennom et helt liv.
Størrelseprodukt
S
M
699,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Abisko Summer Hat:
Materiale: G1000 Lite av 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull
Vekt: 85 gram (M)

Farge
Brun
Beskrivelse
  • Bred skygge som kan brettes opp og festes til sidene med trykknapper.
  • Justerbar hakestropp i skallstoff.

Om Fjällräven G-1000 Lite

G-1000 er et holdbart, stivt materiale. Men noen ganger vil du ha noe lettere. Da har du G-1000 Lite, en mindre stiv, mer fleksibel utgave av originalen. Og for ikke å redusere styrken på stoffet har Fjällräven lagt til rip-stop-tråder, slik at det bedre motstår revner. G-1000 Lite er lett vokset for å gi noe beskyttelse mot lett vind og regn. Det beskytter i røft terreng, men gir ikke fullt vern mot mygg. 

  • Løst vevet.
  • Lett vokset for lett beskyttelse mot vær.
  • Ekstra pustende.

Etter at G-1000 ble lansert i 1968, har Fjällräven utviklet en rekke forskjellig versjoner. De er alle slitesterke, pustende og motstandsdyktige mot vind. Ved å påføre Greenland Wax blir G-1000 også vannavstøtende, og enda mer vindavstøtende og slitesterkt.

Greenlad Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin. Inspirert av naturen er Greenland Wax en enkel løsning på de utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av Fjällrävens G-1000 stoffer leveres ferdig vokset.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

UNISEX S S/M M L L/XL XL
Hodeomkrets 54–56 54–58 56–58 58–60 58–62 60–62

Alle mål i centimeter.

Om Fjällräven Abisko

0

Fjellgrenda Abisko ligger ved foten av fjellet Nuolja i svensk Lappland. Dette er målområdet for Fjällräven Classic, og det er også det nordligste punktet på den klassiske turveien Kungsleden, eller Kongeveien. Abisko er omgitt av nasjonalparken og vakre fjell og er et perfekt utgangspunkt for dagsturer. Det var med tanke på slike opplevelser at Fjällräven utviklet produktfamilien Abisko.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43969