Solhatt L/XL Fjällräven Abisko Sun Hat LXL 555 Solhatt L/XL Fjällräven Abisko Sun Hat LXL 555 Solhatt L/XL Fjällräven Abisko Sun Hat LXL 555 Solhatt L/XL Fjällräven Abisko Sun Hat LXL 555

Fjällräven Abisko Sun Hat LXL 555

Solhatt L/XL

Varenr.: 120447
Fjällräven Abisko Sun Hat er en solhatt med vid brem i lett og godt ventilert stretch-stoff. Perfekt for fotturer i varme og solrike forhold da den gir kjærkommen skygge for ansiktet, halsen og ørene dine, samtidig som det lette stoffet minimerer risikoen for at du blir for varm. Snorjusteringen under haken holder den på plass hvis vinden blir sterkere. Produsert uten fluorkarboner, laget for bruk gjennom et helt liv.
Størrelseprodukt
649,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
4 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Abisko Sun Hat:
Materiale: 70 % resirkulert polyester og 30 % polyester
Vekt: 66 gram (S/M)

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Lett solhatt.
  • Enkel å pakke med seg.
  • Bred brem for beskyttelse.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

UNISEX S S/M M L L/XL XL
Hodeomkrets 54–56 54–58 56–58 58–60 58–62 60–62

Alle mål i centimeter.

Om Fjällräven Abisko

0

Fjellgrenda Abisko ligger ved foten av fjellet Nuolja i svensk Lappland. Dette er målområdet for Fjällräven Classic, og det er også det nordligste punktet på den klassiske turveien Kungsleden, eller Kongeveien. Abisko er omgitt av nasjonalparken og vakre fjell og er et perfekt utgangspunkt for dagsturer. Det var med tanke på slike opplevelser at Fjällräven utviklet produktfamilien Abisko.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

32614