Lomme til Kånken Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160 Lomme til Kånken Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160 Lomme til Kånken Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160 Lomme til Kånken Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160 Lomme til Kånken Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160 Lomme til Kånken Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160

Fjällräven Kånken Bottle Pocket 160

Lomme til Kånken

Varenr.: 124954
Fjällräven Kånken Bottle Pocket er en ekstra flaskelomme med en ramme av stål som glir rett ned i sidelommen på Fjällrävens Kånken sekker. Den har også skikkelig innstramning ved hjelp av en elastisk stropp øverst som holder innholdet på plass. Et flott tilbehør til favorittryggsekken når du trenger litt ekstra rom.
399,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

Fjällräven Kånken Bottle Pocket:
Vekt: 110 gram
Volum: 1 liter
Mål: 10 x 20 x 7 cm
Materiale: Vinylon F av 100 % vinylal

Farge
Gul
Beskrivelse
  • Passer til vannflasker som tar opptil omtrent 1 liter.
  • Passer til Kånken, Kånken No. 2, Kånken Re-wool, Re-Kånken og Kånken Laptop 15 tommer and 17 tommer.
  • En innebygd ramme holder den på plass i sekkens sidelomme.
  • Lukking med elastisk snøre øverst.
  • Hull til drenering i bunnen.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Kånken

0

Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37126