• Sitteunderlag inkludert.
  • Praktiske utvendige lommer.
  • ' />
    Veske Fjällräven Kånken Totepack 333 Veske Fjällräven Kånken Totepack 333 Veske Fjällräven Kånken Totepack 333 Veske Fjällräven Kånken Totepack 333 Veske Fjällräven Kånken Totepack 333 Veske Fjällräven Kånken Totepack 333

    Fjällräven Kånken Totepack 333

    Veske

    Varenr.: 114598
    Fjällräven Kånken Totepack kan brukes som sekk eller som veske - du bestemmer. Den er basert på den ikoniske Kånken-sekken, og passer perfekt i det urbane terreng. Innholdet er enkelt å nå via glidåelås på toppen, og den har polstret innerlomme med plass til en 13 tommer laptop. Det følger også med sitteunderlag slik at du kan ta den en velfortjent pause uansett hvor du er. To åpne sidelommer og en lomme med glidelås foran.
    1 124,-
    -+
    0 på lager. Tilbake om 3 dager.
    10 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

    Visste du at:

    • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
    • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
    Fjällräven Kånken Totepack:
    Volum: 14 liter
    Vekt: 400 gram
    Mål: 30 x 15 x 36 cm
    Materiale: G-1000 HeavyDuty av 65 % polyester og 35 % bomull
    Farge
    • Oransje
    • Rød
    Beskrivelse
    • Kan bæres som sekk eller som veske.
    • Plass til 13''.
    • Sitteunderlag inkludert.
    • Praktiske utvendige lommer.

    Om Fjällräven G-1000 Heavy-Duty

    G-1000 er et tøft materiale, men G-1000 Heavy Duty går et skritt lenger. Det er impregnert med Greenland Wax på begge sider, og tar begrepet varighet til et nytt nivå. Dette betyr at det er mindre pustende enn vanlig G-1000. Derfor bruker Fjällråaven det til produkter der robusthet er viktigere enn luftstrøm. Dette betyr mange av bagene og ryggsekkene våre, pluss forsterkningsmaterialer på steder som er ekstra utsatt for slitasje. Der det er et behov for glatthet, bruker vi G-1000 Heavy Duty Eco S. Det er noe lettere enn den vanlige versjonen på grunn av finere veving, og det er laget av resirkulert polyester og økologisk bomull.

    • Ekstra robust.
    • Vannavstøtende.
    • Utrolig varig.

    Etter at G-1000 ble lansert i 1968, har Fjällräven utviklet en rekke forskjellig versjoner. De er alle slitesterke, pustende og motstandsdyktige mot vind. Ved å påføre Greenland Wax blir G-1000 også vannavstøtende, og enda mer vindavstøtende og slitesterkt.

    Greenlad Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin. Inspirert av naturen er Greenland Wax en enkel løsning på de utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av Fjällrävens G-1000 stoffer leveres ferdig vokset.

    Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

    Om Fjällräven Kånken

    0

    Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

    0

    Slik justerer du sekken

    Gjør ferdig justering før du drar på tur.
    0

    Slik velger du sekk

    Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

    Se mer fra kategorien:

     

     

     

    25268