Veske Fjällräven Pocket 550 Veske Fjällräven Pocket 550 Veske Fjällräven Pocket 550 Veske Fjällräven Pocket 550 Veske Fjällräven Pocket 550

Fjällräven Pocket 550

Veske

Varenr.: 131762
Fjällräven Pocket er en anvendelig liten veske i kraftig G-1000-materiale. Praktisk på reiser, og liten nok til å bæres innenfor jakken. Hovedrommet har en innvendig telefonlomme. Sikkerhetslomme med glidelås på baksiden. Justerbar tekstilstropp. Produsert uten PFC, laget for bruk gjennom et helt liv.
599,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Pocket:
Mål: 14 x 18 x 3 cm / Skulderrem 140 cm
Vekt: 90 gram
Materiale: G-1000 HeavyDuty av 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Allsidig lomme i kraftig materiae.
  • Design inspirert fra lommene på Fjällrävens klassiske grønlandsplagg.
  • Skal bæres over skulderen, med justerbar stropp.
  • Intern telefonlomme.
  • Sikkerhetslomme med glidelås bak.

Om Fjällräven G-1000 Heavy-Duty

G-1000 er et tøft materiale, men G-1000 Heavy Duty går et skritt lenger. Det er impregnert med Greenland Wax på begge sider, og tar begrepet varighet til et nytt nivå. Dette betyr at det er mindre pustende enn vanlig G-1000. Derfor bruker Fjällråaven det til produkter der robusthet er viktigere enn luftstrøm. Dette betyr mange av bagene og ryggsekkene våre, pluss forsterkningsmaterialer på steder som er ekstra utsatt for slitasje. Der det er et behov for glatthet, bruker vi G-1000 Heavy Duty Eco S. Det er noe lettere enn den vanlige versjonen på grunn av finere veving, og det er laget av resirkulert polyester og økologisk bomull.

  • Ekstra robust.
  • Vannavstøtende.
  • Utrolig varig.

Etter at G-1000 ble lansert i 1968, har Fjällräven utviklet en rekke forskjellig versjoner. De er alle slitesterke, pustende og motstandsdyktige mot vind. Ved å påføre Greenland Wax blir G-1000 også vannavstøtende, og enda mer vindavstøtende og slitesterkt.

Greenlad Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin. Inspirert av naturen er Greenland Wax en enkel løsning på de utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av Fjällrävens G-1000 stoffer leveres ferdig vokset.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Övik

0

Övik er kallenavnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne nordlige kystbyen står på UNESCOs verdensarvliste under området Höga Kusten, og byen og dens naturskjønne omgivelser inspirerer til aktivt friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43994