Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green

Helsport Valhall 8 Green

Tunnelltelt til 8

Varenr.: 112587
Helsport Valhall 8 er et stort tunnelltelt med ståhøyde og god plass til åtte personer. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm. Det er plass til to innertelt som hver har plass til fire personer i Helsport Valhall. Begge innerteltene har en bredde på 265 cm og sovelengde på 210 cm. Inntertelt selges som ekstrautstyr.
16 899,-
10 500,-Tilbud
-+
3 på lager.

Visste du at:

Helsport Valhall 8:
Soveplasser: 8 personer
Vekt: 10,73 / Kun duk 6,34 / Kun stenger 3,38 kg / Kun plugger 0,8 kg
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm
Mål pakket: Ø 32 x 52 cm
Mål oppslått: 780 x 300 x 210 cm
Farge
Grønn
Beskrivelse

Helsport Valhall er et stort basecamptelt som er ideelt for større grupper, med full ståhøyde i det meste av teltet. Som tilleggsutstyr kan man kjøpe ett eller to innertelt, samt footprint. Det er enkelt å sette opp og en rekke ekstra pluggfester og barduneringspunkter gjør at teltet står godt også i sterk vind. Teltet har fire sideåpninger, hvorav to har netting og baldakinløsning. 176 cm stenger (2 stk) for bruk til baldakin er ekstrautstyr. I tillegg er det glidelåsåpning i hver ende av ytterteltet. Modellen har også egen åpning i taket som gjør det mulig å bruke Helsport vedovn i teltet.

  • Stor takhøyde og mye plass.
  • Seks innganger, to med myggnetting.
  • Oppheng til to innertelt.
  • Mulig å gjøre om dørene til baldakin.
  • Helsport AirFlow II-ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Bardunfester som hindrer sammenfiltrede barduner.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

22558