Vinterpose 185 cm Helsport Trollheimen SL Winter 185 Vinterpose 185 cm Helsport Trollheimen SL Winter 185 Vinterpose 185 cm Helsport Trollheimen SL Winter 185 Vinterpose 185 cm Helsport Trollheimen SL Winter 185 Vinterpose 185 cm Helsport Trollheimen SL Winter 185 Vinterpose 185 cm Helsport Trollheimen SL Winter 185

Helsport Trollheimen SL Winter 185

Vinterpose 185 cm

Varenr.: 116435
Helsport Trollheimen Superlight Witer er en superlett vintersovepose som er fylt med Thermolite T3 Ecomade som gir en komforttemperatur fra –9 ned til –16 grader (ekstrem –37). Nærmere dunpose (uten dun) kommer du ikke!
3 999,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

Helsport Trollheimen Superlight Winter:
Personlengde: Opptil 185 cm
Temperatur: Komfort –9/–16 / Ekstrem –37
Mål: 75 x 185 cm / Pakket Ø 25 x 33 cm
Vekt: 1860 gram
Glidelås: 160 cm på venstre side
Beskrivelse

Trollheimen Superlight-serien tilbyr lette og varmeeffektive soveposer i syntetisk fiber. Med det nye Thermolite T3 Ecomade-materialet og shingle-konstruksjon, har Helsport designet en sovepose som er lett og tar liten plass, er enkel å komprimere og som gir en luksuriøs sovekomfort. Serien er perfekt for vektbevisste eventyrere som drar på tur, selv med risiko for å bli våt. Dette gjelder spesielt i vått klima og om du sover under åpen himmel, med en tarp eller i hengekøye. Fiber er også et ypperlig valg for deg som er allergisk mot dun.

Helsport har designet posen med den varmeeffektive og komfortable passformen som tidligere er brukt i deres Rago-soveposer. Passformen eliminerer alle kuldepunkter, som resulterer i en høy vekt-til-varme-ratio for syntetiske soveposer. Dette er den nærmeste følelsen du kommer dunsovepose. Shingle-konstruksjonen bruker overlappende fiberlag i stedet for et enkelt teppe. Dette gir økt bevegelighet og det fanger varm luft bedre enn et enkeltteppe.

Fiberet er også veldig komprimerbart sammenlignet med standard fiberteppe og har en myk dunfølelse. Helsport har benyttet et delvis resirkulert fyll som møter deres standarder for termisk effektivitet. Thermolite T3 Ecomade er konstruert med innovative fibre for økt isolasjonsevne og bedre pusteevne.

  • Komfortabel og varmeeffektiv passform.
  • Vannavstøtende og pustende fibermateriale.
  • Økt komprimeringsevne, isoleringsevne og gjenvinning av materialets opprinnelige form.
  • Fotboks som er designet for at foten skal hvile naturlig utover og til siden.
  • Nakkekrage.
  • Glidelås som åpner og lukker helt uten at den sette seg fast i fôret.

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

27962