Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Outer Tent Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Outer Tent

Helsport Varanger 4–6 Outer Tent

Lavvo til 4–6

Varenr.: 127668
Helsport Varanger 4–6 er en kraftig og solid lavvo som er beregnet for bruk sommer som vinter. Den har både blitt testvinner og har vært en av Helsports mest populære lavvoer gjennom mange år. Lavvoen har flere ventiler samt myggnetting i inngangspartiet som sørger for et godt inneklima. Kombinasjonen av lette materialer og en midtstang av aluminium gjør Varanger til en lett lavvo sett i lys av at den er så kraftig og slitesterk som den er. Det er mulig å feste både bunnduk og innertelt til lavvoen som ekstrautstyr. Det er også fullt mulig å fyre med ovn eller brenner innvendig da duken er behandlet med flammehemmende materiale. Leveres uten bunn og innertelt.
8 499,-
-+
Bestillingsvare. På lager om 11 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Varanger 4–6 Outer Tent Including Pole:
Soveplasser: 4–6 personer
Vekt: Totalt 5310 gram / Kun yttertelt 5000 gram / Kun stang 860 gram / Kun plugger 620 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm
Kvalitet: Flammehemmende ytterduk i Helsport Rainguard FR av polyester ripstop

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Flammehemmende ytterstoff.
  • Patentert topphatt med enkel innvendig regulering.
  • Helsport AirFlow II-ventilasjonssystem.
  • Barduner med fester som kveiles opp og enkelt festes i strikk.

For å gjøre livet i lavvoen enda mer komfortabelt er det mulig å montere både bunnduk og innertelt som ekstrautstyr. Det er også fullt mulig å fyre med ovn eller brenner innvendig da duken er behandlet med flammehemmende materiale.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39859