Tunnelltelt til 3 Helsport Rondane Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Rondane Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Rondane Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Rondane Superlight 3 Camp Blue

Helsport Rondane Superlight 3 Camp Blue

Tunnelltelt til 3

Varenr.: 128545
Helsport Rondane Superlight 3 Camp er et lett og minimalistisk tunnelltelt. Teltet er designet med en lav aerodynamisk konstruksjon for å øke stabiliteten. Teltet har to ventiler og én skjørteventil, som sammen sikrer god luftgjennomstrømning og minimerer kondens. Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og lav vekt. Rondane Superlight 3 Camp er perfekt for deg som ønsker et lett telt til sommer, vår og høst.
8 089,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Rondane Superlight 3 Camp:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 1870 gram
Vannsøyle: Yttertelt 2000 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål: Pakket Ø 16 x 40 cm / Innertelt 220 x 125–165 x < 90 cm
Kvalitet: Ytterduk 15 D / Bunnduk 40 D

Farge
 • Gul
 • Blå
Beskrivelse
 • Kvalitetsmaterialer designet for lang levetid og holdbarhet.
 • Lette stoffer, komponenter og løsninger.
 • Innerteltstoff med god pusteevne.
 • Myggnetting.
 • Innvendig stangkanalsystem som gir svært god vindstabilitet og mindre støy.
 • Skirt ventilation og Helsport AirFlow II sikrer luftsirkulasjon og mindre kondens.
 • Fargekodede stenger.
 • Lommer i innertelt.
 • Inkluderer reparasjonssett med stofflapper, nål og tråd, reperasjonshylse og ekstra stangledd.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40736