Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R Isolert underlag Helsport Sleeping Mat Challenger 3R

Helsport Sleeping Mat Challenger 3R

Isolert underlag

Varenr.: 131800

Helsport Challenger Sleeping Mat R3 er et hele 7 cm tykt liggeunderlag som har god lengde og god bredde. Isolert med ett lag reflekterende aluminiumsfilm. Isoleringsevne på 3,47 som egner seg bra både til sommer og høst. Størrelsen er optimalisert for å passe dagens moderne telt og økte krav til komfort. Matten har litt høyere kanter for å lage en vugge for å holde deg på plass gjennom hele natten. Underlaget har festepunkter for både pute og sammenkobling av flere matter. Leveres med pumpepose.

2 499,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Sleeping Mat Challenger R3:
Mat: Isoleringsevne: R 3,47
Temperatur: –5 °C
Mål: 55 x 180 x 7 cm / Pakket Ø 13 x 25 cm
Vekt: 800 gram
Materiale: Overside og underside i 75D resirkulert polyester / Isolert med ett lag reflekterende aluminiumsfilm.
Leveres med pakkpose/pumpepose..

Farge
Grå
Beskrivelse

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44032