Høstpose 185 cm Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 185 Høstpose 185 cm Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 185 Høstpose 185 cm Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 185 Høstpose 185 cm Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 185 Høstpose 185 cm Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 185

Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 185

Høstpose 185 cm

Varenr.: 131805

Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0 er en sovepose med ekstra arm åpning, en nakkebaffel for å forhindre varmetap og en fotboks som følger vinkelen på føttene dine. Posen er fylt med fiber som gir en komforttemperatur fra 0 ned til 1 grader (ekstrem –4).

Personlengdeprodukt
2 699,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Sleeping Bag Pro Fiber 0:
Temperatur: Komfort 0/1 / Ekstrem –4
Personlengde: Opptil 185 cm
Vekt: 1550 gram
Glidelås: 140 cm på venstre side
Materiale: Ytterstoff i DWR-impregnert 20D ripstop-nylon / Isolert med 750 gram hullfiber i polyester

Farge
Grå
Beskrivelse

Pro Fiber 0 er en lett sovepose til sommeren og skuldersesongene før og etter. Optimalt varme-til-vekt-forhold uten å gå på kompromiss med komfort og vekt. 3D-formede sidevegger for å maksimere innvendig plass og komfort. Posen har en anatomisk formet hette, glidelåsen er designet høyt opp fra bakken for enkel tilgang og forhindrer kuldepunkter. Ekstra armåpning for fleksibilitet og ventilasjon. Nakkebaffel for å forhindre varmetap. Lukkingen av hetten gjøres fra innsiden av soveposen under nakkebaffelen. Vinklet fotboks som følger vinkelen på føttene dine. Innvendig lomme for å lagre mindre gjenstander.

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44037