Kuppeltelt til 8–10 Helsport Varanger Dome 8–10 Kuppeltelt til 8–10 Helsport Varanger Dome 8–10 Kuppeltelt til 8–10 Helsport Varanger Dome 8–10 Kuppeltelt til 8–10 Helsport Varanger Dome 8–10 Kuppeltelt til 8–10 Helsport Varanger Dome 8–10

Helsport Varanger Dome 8–10

Kuppeltelt til 8–10

Varenr.: 211768
Helsport Varanger Dome egner seg for større grupper på tur eller som et basecamp-telt. Kuppelutformingen gjør at teltet får svært bratte vegger og skaper god plass og høyde innvendig. Teltet har tre store inngangsdører i frontpartiet hvor to av de har vindu som sørger for å gi deg følelsen av å invitere naturen inn i teltet, samtidig som det gir god beskyttelse mot vær og vind.
16 329,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Helsport Varanger Dome 8–10:
Personer: 8–10 personer
Innganger: 3 innganger
Mål: Pakket Ø 30 x 58 cm
Vekt: 9,75 kg
Materialer: Stenger Yunan Pressfit (48 cm segmenter) / Yttertelt Helsport Rainguard FR 3000 mm
Farge
Grønn
Beskrivelse

Myggnettingen i innerteltet og i inngangsdøren sørger sammen med justerbare ventiler og topphatt for å sikre et godt inneklima. Det er mulig å fyre med ovn innvendig når innerteltet ikke er montert.

 • Selvstående kuppeltelt.
 • Myggnetting i innertelt og i topphatten.
 • Flammehemmende duk.
 • Innvendig regulerbar ventilasjon av topphatten.
 • Mulighet for bruk av dobbelt stangsett.
 • Helsport AirFlow II ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
 • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp.
 • Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/ støy i vind.
 • Bardunfester som hindrer sammenfiltrede barduner.
 • Leveres med Rep Kit (60 gram) som inneholder stofflapper, nål og tråd, reparasjonshylse og ekstra stangledd.

Tilbehør:

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

917