Dunpose 175 cm Helsport Rago Superlight Lady 175 Dunpose 175 cm Helsport Rago Superlight Lady 175 Dunpose 175 cm Helsport Rago Superlight Lady 175 Dunpose 175 cm Helsport Rago Superlight Lady 175

Helsport Rago Superlight Lady 175

Dunpose 175 cm

Varenr.: 653656
Helsport Rago Superlight Lady er en ekstremt kompakt lettvektssovepose med god krage. Posen er fylt med 800 cuin 90 % gåsedun og 10 % fjær som gir en komforttemperatur fra –2 ned til –9 grader (ekstrem –27). En superlett dunsovepose spesialdesignet for kvinnekroppen. Laget av dun, og tar opp minimalt med vekt og volum i sekken.
5 899,-
-+
11 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Helsport Rago Superlight Lady:
Personlengde: opptil 175 x 75 cm
Temperatur: Komfort –2/–9 / Ekstrem –27
Mål: 75 x 175 cm / Pakket Ø 17 x 26 cm
Vekt: 880 gram / Kun fyll 401 gram
Glidelås: 140 cm på venstre side
Materiale: Ytterstoff i 100 % Pertex Quantum 20D nylon miniripstop DWR / Fylt med 800 FP RDS Goose Down 90/10 / Innerstoff i 100 % Pertex Quantum 15D nylon miniripstop DWR
Farge
Lilla
Beskrivelse
  • Toveis glidelås.
  • Vannavvisende og duntett ytterstoff.
  • Effektiv passform rundt kroppen som bidrar til å holde på varmen.
  • Dunfylte kamre langs glidelåsen for å forhindre varmetap.
  • Hurtig hettelukking.
  • Varmekrage.
  • Innvendig lomme.

Kvinner fryser annerledes enn menn. Rago Superlight Lady er en dunsovepose for kvinner som både er varm og ultralett. En ultimat tre sesongssovepose som holder deg varm på kalde netter, samtidig som den opptar lite vekt i ryggsekken! 
 
Rago Superlight Lady bygger på Helsport tidligere Ragosuksess. Serien er designet med en forlengelse av det bredeste partiet for at man skal kunne bevege seg naturlig i soveposen og dermed unngå kuldepunkter, som oppstår ved at dunen presses mot soveposeveggen. Rago Superlight Lady er utformet på samme vis, men er en lettvektssovepose. Soveposen er fylt med premium 800 FP gåsedun, som sammen med andre velgjennomtenkte detaljer, bidrar til å minske vekten samtidig som varmeeffekten ivaretas. Helsportsoveposen er en sovepose for damer, og er derfor utstyrt med ekstra dunisolasjon rundt områdene der kvinner generelt har større varmetap enn menn. 
 
Dunsoveposen har en T-Comf på -2 grader, og veier bare 880 gram. Det er også en svært kompakt og varm sovepose, som gir deg muligheten til å pakke lett, selv på lengre overnattingsturer gjennom hele tre sesonger.

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

1050