Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue

Helsport Lofoten Superlight 3 Camp Blue

Tunnelltelt til 3

Varenr.: 659718
Helsport Lofoten Superlight 3 Camp er et lett tunnelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 2000 mm. Teltet er lettvektsutgaven av Lofoten Pro Camp, og tilbyr den samme gode plassen og praktiske tunnelåpningen, men til en mye lavere vekt. Teltet er romslig med generøst innvendig volum, og god plass for bagasje i forteltet. Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og lav vekt. Teltet er perfekt for deg som ønsker et praktisk og romslig telt som opptar minst mulig plass i sekken.
11 699,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
 • Vi har supertilbud på telt?

Helsport Lofoten Superlight 3 Camp:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 2100 gram
Vannsøyle: Yttertelt 2000 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 17 x 40 cm
Mål oppslått: 425 x 130–180 x 90–115 cm / Kun innertelt 220 x 120–165 x 80–105 cm
Kvalitet: Ytterduk 15 D / Bunnduk 40 D
Plugger: 17 plugger (150 gram)
Stenger: 2 x 270 cm og 1 x 330 cm

Farge
 • Gul
 • Blå
Beskrivelse

Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Godt inneklima er sikret med en kombinasjon av en lav skjørteventil ved bakken og to høytstående minimalistiske ventiler. Teltet er svært enkelt og raskt å sette opp, med inner- og yttertelt festet sammen. Forteltet kan i tillegg åpnes helt, noe som gir god utsikt og lufting, selv i regnvær.

 • Lette stoffer, komponenter og løsninger.
 • Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting.
 • Enkelt oppsett med fargekodede stenger/stangkanaler og egnutviklet stangkopp.
 • Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
 • Lommer i innertelt for enkel organisering.
 • Innertelt med 360° glidelåsåpning og myggnetting.
 • Ventil over matlagingsområdet minimerer kondens.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

1078