Bålbrenner til lavvostang Helsport Lavvu Burner Bålbrenner til lavvostang Helsport Lavvu Burner Bålbrenner til lavvostang Helsport Lavvu Burner Bålbrenner til lavvostang Helsport Lavvu Burner

Helsport Lavvu Burner

Bålbrenner til lavvostang

Varenr.: 677724
Helsport Lavvu Burner festes på lavvostangen slik at du får en ekstra varmekilde for bedre komfort i din lavvo.
2 699,-
-+
Bestillingsvare. På lager om 10 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Lavvu Burner:
Mål: Ø 18 x 35 cm
Vekt: 2,3 kg

Farge
Metall
Beskrivelse
  • Utrolig bra varmekilde.
  • Robust stålkonstruksjon.
  • Festes på lavvu stang (festebrakketleveres med).
  • Bunnplate for økt lufttilstrømning.
  • Topplokk gir mulighet for matlaging.
  • Pakkes sammen for transport i egen bag.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

781