Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165 Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165 Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165 Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165 Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165 Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165 Juniorpose i dun 165 cm Helsport Rago Down Junior 165

Helsport Rago Down Junior 165

Juniorpose i dun 165 cm

Varenr.: 677762
Helsport Rago Down Junior er en kompakt med god krage. Posen er fylt med 650 cuin 90 % gåsedun og 10 % andedun som gir en komforttemperatur fra 0 ned til –5 grader (ekstrem –22). Soveposen veier lite og kan komprimeres mye. Egner seg til vår, sommer og vinter.
2 039,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Rago Down Junior:
Personlengde: Opptil 165 cm
Temperatur: Komfort 0/–5 / Ekstrem –22
Mål: 70 x 165 cm / Pakket Ø 17 x 25 cm
Vekt: 940 gram / Kun fyll 332 gram
Glidelås: 150 cm på venstre side

Beskrivelse

Helsport har oppnådd det optimale forholdet mellom vekt og varme, med en nøyaktig fordeling av 650 andedun av høy kvalitet. Passformen hvor skulderbredden går ned til hoftene gjør at du kan bevege deg fritt i soveposen uten at det oppstår kuldepunkter.

  • Vannavvisende og duntett ytterstoff.
  • Duntett, pustende og mykt innerstoff.
  • Skandinavisk passform, fasong og størrelse.
  • Inndelinger av dunkammer for optimal isolasjon.
  • Presist beregnet dun fyll for best mulig termisk effektivitet.
  • Kurvede dunkammer over brystet sørger for å holde duna på plass.
  • Meget komfortabel og varmeeffektiv hette.
  • Myke snorer i hetten.
  • Fotenden er konstruert for ekstra varme.
  • Glidelås ned til fotsonen med godt isolert glidelåsklaff.
  • Smidig og enkel betjening av glidelåsen.
  • Innvendig glidelåslomme for smådetaljer.

Dette anbefaler vi

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

1090