Hodelykt 750 lm Ledlenser MH11 Hodelykt 750 lm Ledlenser MH11 Hodelykt 750 lm Ledlenser MH11 Hodelykt 750 lm Ledlenser MH11

Ledlenser MH11

Hodelykt 750 lm

Varenr.: 123692
Ledlenser MH11 er en lett, oppladbar hodelykt på 1000 lumen som passer perfekt til hverdags som på tur. Dette er flaggskipet i MH-serien og lades enkelt med magnetisk ladekabel. Kan styres via Bluetooth med app på telefonen.
1 979,-
-+
17 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Ledlenser MH11:
Lysstyrke: 10–750 (1000) lumen
Vekt: Med batteri 179 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 3200 mAh (medfølger) / Magnetisk lading
Rekkevidde: 30–320 meter
Driftstid: 4–100 timer
IP54: Beskyttet mot støv. Beskyttet mot vannsprut fra alle retninger.

Farge
  • Hvit
  • Blå
Beskrivelse

Denne hodelykten er en real kraftpakke. Denne lyser opptil 1000 lumen boost og opptil 320 meter. Lykten kan også styres med Bluetooth, hvor du også kan opprette faste profiler, sette lykten på timer eller endre lysstyrke eller farge. Har i tillegg til det hvite lyset, både rødt, grønt og blått lys. Med Optisense teknologi justerer lykten lyset automatisk ut ifra arbeidsoppgave. Dersom du ønsker å lese noe på et kart, dimmes lysstyrken automatisk.

Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batterier (medfølger), og den lades via magnetisk USB-kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og ladestatus. Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.

Hodelykten har 7 lysprogrammer: Low Power, mid Power, Power, Boost, blink, S.O.S. og Strobe. Lykten har i tillegg til det hvite lyset, rødt, grønt og blått lys. Lykten kan øvrig programmeres til Constant light eller Energy saving.

Som så mange andre, startet suksessen i en liten garasje. De tyske brødrene Harald og Rainer Opolka startet Ledlenser i 1993. I begynnelsen var alt de hadde en gammel Atari-datamaskin, en verktøykasset og en tegnepult. I dag driver de betydelig større!

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35861