Hodelykt 300 lm Ledlenser NEO5R Hodelykt 300 lm Ledlenser NEO5R Hodelykt 300 lm Ledlenser NEO5R

Ledlenser NEO5R

Hodelykt 300 lm

Varenr.: 125361
Ledlenser NE05R er en meget lett og kompakt hodelykt med lysstyrke på opptil 300 lumen. Lykta er perfekt for deg som liker å være aktiv i mørket, takket være dens kraftige lysstyrke og spesielt utviklede lysbilde som kombinerer både flom og spot diode. Vektfordelingen sikrer perfekt komfort, selv over lengre tid. Funksjoner som reflekterende hodebånd og rødt blinkende baklys gir økt sikkerhet i mørket enten du befinner deg i byen, langs landeveien eller i skogen. Den medfølgende bryststroppen lar deg senke lyskilden nærmere bakken og øker kontrastene mot underlaget, samtidig som man unngår å blende de man er sammen med. Det innebygde batteriet lades via magnetisk kontakt.
709,-
-+
6 på lager.
12 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Ledlenser NEO5R:
Lysstyrke: 20–300 (600) lumen
Vekt: Med batteri 104 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 1800 mAh (medfølger)
Rekkevidde: 5–100 meter
Driftstid: 4–35 timer
IP54: Beskyttet mot støv. Beskyttet mot vannsprut fra alle retninger.

Farge
  • Hvit
  • Sort
Beskrivelse
  • Minimalistisk, ergonomisk design med kabel tunnel for perfekt passform og komfort under raske aktiviteter.
  • Vippbart lampehode for individuell justering av lyskjeglen og 360° synlighet takket være rødt blinkende baklys og reflekterende hodebånd.
  • Selv om lykta er skreddersydd for løping, er den også svært godt egnet til alt fra stavgang, stivandring og hundelufting til skiturer, ultraløp, orientering og andre aktiviteter der lav vekt, høy komfort og kraftig lys er avgjørende.

Som så mange andre, startet suksessen i en liten garasje. De tyske brødrene Harald og Rainer Opolka startet Ledlenser i 1993. I begynnelsen var alt de hadde en gammel Atari-datamaskin, en verktøykasset og en tegnepult. I dag driver de betydelig større!

Klær og utstyr til en god skitur

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37534