Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple Hodelykt 40 lm Ledlenser Kidled 4r Purple

Ledlenser Kidled 4r Purple

Hodelykt 40 lm

Varenr.: 129436
Ledlenser Kidled 4r er en oppladbar hodelykt på 40 lumen og passer fint til barn. Lykten har et hvitt, rødt og blått lys med blinkende funksjoner. Hodebåndet har en sikkerhetsfunksjon som utløses under belastning. Batterirommet er låsbart. Trygg og smart optikk reduserer gjenskinn for følsomme barneøyne. Med et enkelt grep kan lykthodet kobles av hodestroppen og festes til ryggsekk eller klær. Automatisk utkobling etter 20 minutter (valgfritt). Fin til tur, lek og skolevei. Leveres med mikro-USB kabel.
349,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
9 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Ledlenser Kidled 4r:
Lysstyrke: 40 lumen
Vekt: 25 gram
Batteritype: Oppladbart Li-ion
Rekkevidde: 2–9 meter
Driftstid: 2–18 timer
IPX4: Beskyttet mot vannsprut fra alle retninger.

Farge
  • Hvit
  • Lilla
  • Mønster
Beskrivelse

 

Som så mange andre, startet suksessen i en liten garasje. De tyske brødrene Harald og Rainer Opolka startet Ledlenser i 1993. I begynnelsen var alt de hadde en gammel Atari-datamaskin, en verktøykasset og en tegnepult. I dag driver de betydelig større!

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41628