Hodelykt 600 lm Ledlenser NEO10R

Ledlenser NEO10R

Hodelykt 600 lm

Varenr.: 900001
Ledlenser NEO10R er den sterkeste hodelykten i NEO-serien. Det spiller ingen rolle om det er ulendt terreng, oppover- eller nedoverbakke – dette er den perfekte lampen for trail running. Fokuserbar og med svingbart hode tilpasser den seg alle forhold og sørger med constant current mode-funksjonen for konstant lys under hele levetiden. I sporty design som allerede nå gjør den til en legende i terrenget.
1 014,-
-+
20+ på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Ledlenser NEO10R:
Lysstyrke: 10–600 lumen
Vekt: Med batteri 179 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 3200 mAh (medfølger)
Rekkevidde: 20–150 meter
Driftstid: 10–120 timer
IP54: Beskyttet mot støv. Beskyttet mot vannsprut fra alle retninger.

Farge
  • Gul
  • Sort
Beskrivelse

Som så mange andre, startet suksessen i en liten garasje. De tyske brødrene Harald og Rainer Opolka startet Ledlenser i 1993. I begynnelsen var alt de hadde en gammel Atari-datamaskin, en verktøykasset og en tegnepult. I dag driver de betydelig større!

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19154