Høstpose Marmot Palisade Høstpose Marmot Palisade Høstpose Marmot Palisade

Marmot Palisade

Høstpose

Varenr.: 124465

Marmot Palisade er en ekstremt kompakt lettvekts sovepose med romslig snitt, god plass til beina. Posen er fylt med 650+ cuin 100 % gåsedun som gir en komforttemperatur ned til –1,7 grader (ekstrem –26).

3 886,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Beskrivelse
  • RDS-sertifisert 650+ FP andedun med PFC-fri Down Defender, noe som gjør dunet svært vannresistent.
  • 100 % resirkulert materiale, både skall og lining, for et mer bærekraftig valg.
  • Bredere dimensjoner spesielt ved skulder og hofte.
  • Utvidede klaffer på sideglidelåsene fungerer som et teppe og gir ekstra beskyttelse mot trekk.
  • Utvidbar fotboks med med glidelås.

Marmot Palisade er en lett, lun og komfortabel 3-sesongs dunpose som passer perfekt til allsidige friluftseventyr, både vår, sommer og høst. Posen er fylt med varm og lett 650+ FP andedun, som er impregnert med PFC-fri impregnering for å gi bedre vann- og fuktmotstand, og er klassifisert for temperaturer så lave som –7,8°C, slik at den står godt i mot kaldt og fuktig vær. Med sin lave vekt og gode komprimerbarhet er Palisade er ideelt valg for spennende turer og opplevelser. Soveposen er helt fri for PFC, og den er isolert med RDS-sertifisert og vannavstøtende andedun.

Oppdatert våren 2022

For å gi mer komfort på en rekke sovestillinger, utvidet Marmot dimensjonene litt over forrige generasjon av 650 poser på sentrale steder gjennom hele posen. I tillegg oppdaterte de også med 100 % resirkulert skall- og linnings material for et mer bærekraftig valg, to dobbelsidige halfzips glidelåser på begge sidene. Og fikset utvidbar fotboks med med glidelås. Klaffene på sideglidelåsene er utvidet og fungerer nå som et teppe og gir ekstra beskyttelse mot trekk.

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden. Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

36636