Kniv Morakniv Finn BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Finn BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Finn BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Finn BlackBlade S AshWood

Morakniv Finn BlackBlade S AshWood

Kniv

Varenr.: 127403

Morakniv Finn BlackBlade (S) AshWood er en håndlaget, sterk liten friluftskniv med hel tang som er enkel å oppbevare i bukselommen eller sekken på neste fottur. Med et ergonomisk unikt skaft av lett asketre fra europeiske FSC-sertifiserte skoger og et svart knivblad av resirkulert svensk rustfritt stål, er kniven alltid klar til å yte når det gjelder. Enten det er til fots på fotturen eller ved bålet, er Finn alltid beredt.

1 595,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har gratis frakt over kr 1000, inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
  •  

Morakniv Finn BlackBlade (S) AshWood:
Mål: 197 mm / Kniv 189 mm / Blad 2 x 87 mm
Vekt: 124 gram
Materiale: Gjenvunnet svenskt rustfritt stål / Skaft i ask / Slire i lær
Farge
  • Hvit
  • Sort
Beskrivelse

Det ergonomiske håndtaket av nøye utvalgt asketre har fingerbeskyttelse og et 2 mm tykt, sort knivblad laget av resirkulert svensk rustfritt stål, som gir både styrke og stabilitet i hvert kutt. Det svarte PC-belegget skaper en balansert kontrast mellom det lyse asketreet og den blanke kanten på stålet. Den vegetabilske garvede knivsliren i skinn beskytter den skarpe kanten mot overflater som kan gjøre kniven matt.

Finn er også kompatibel med tilbehøret Morakniv Dangler 10 med knapp slik at du kan ha kniven på beltet.

Historisk Morakniv! I over 400 år har det blitt eksportert kniver fra Mora i Sverige. Etter fire år i Nord-Amerika flyttet Frost-Erik Erson tilbake til Östnor i Mora i 1891 og startet opp fabrikken som 126 år senere lager det svært anerkjente varemerket Morakniv. I dag produserer de imponerende 7000 knivblad i timen og all produksjon er fortsatt i Mora i Sverige!

0

Hvordan fjerne spor etter bålet?

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.
0

Slik får du fyr på bålet

Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.
0

Båltypene alle bør kunne

Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39593