Kniv Morakniv Wit BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Wit BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Wit BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Wit BlackBlade S AshWood

Morakniv Wit BlackBlade S AshWood

Kniv

Varenr.: 127404

Morakniv Wit BlackBlade (S) AshWood er en håndlaget, pålitelig bushcraft-kniv med full tang som kan brukes i en rekke utfordrende situasjoner på ditt neste utvidede eventyr. Med et ergonomisk formet skaft laget av lett asketre fra europeiske FSC-sertifiserte skoger, er en rekke grep mulig som kan ligge komfortabelt i hånden. Det sorte knivbladet laget av resirkulert svensk rustfritt stål sammen med sin fulle krumning og spisssliping lar deg få mest mulig ut av opplevelsen din. Bladryggen er også brukes med tenningsstål.

1 995,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har gratis frakt over kr 1000, inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
  •  

Morakniv Wit BlackBlade (S) AshWood:
Mål: 238 mm / Kniv 213 mm / Blad 2,5 x 103 mm
Materiale: Gjenvunnet svenskt rustfritt stål / Skaft i ask / Slire i lær
Vekt: 193 gram
Farge
  • Hvit
  • Sort
Beskrivelse

Det unike håndtaket av nøye utvalgt asketre har en funksjonell grepshæl og et 2,5 mm tykt sort knivblad laget av resirkulert svensk rustfritt stål, som sammen gir både styrke og stabilitet i hvert kutt. Takket være blad- og skaftkonstruksjonen er kniven godt balansert og spesielt utviklet for presisjonsarbeid. Det svarte PC-belegget skaper en balansert kontrast mellom det lyse asketreet og den blanke kanten på stålet. Den vegetabilske garvede knivsliren i skinn har en belteløkke og beskytter den skarpe kanten mot overflater som kan sløve kniven.

Wit er også kompatibel med tilbehøret Morakniv Dangler 10 med knapp, som lar deg utvide avstanden mellom knivsliren og beltet.

Historisk Morakniv! I over 400 år har det blitt eksportert kniver fra Mora i Sverige. Etter fire år i Nord-Amerika flyttet Frost-Erik Erson tilbake til Östnor i Mora i 1891 og startet opp fabrikken som 126 år senere lager det svært anerkjente varemerket Morakniv. I dag produserer de imponerende 7000 knivblad i timen og all produksjon er fortsatt i Mora i Sverige!

0

Hvordan fjerne spor etter bålet?

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.
0

Slik får du fyr på bålet

Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.
0

Båltypene alle bør kunne

Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39594