Velkommen som leder NSF Velkommen som leder

NSF Velkommen som leder

Velkommen som leder

Varenr.: 187098
Dette heftet er laget spesielt for deg som er helt i startfasen som leder i Norges speiderforbund. Vi håper det kan være til hjelp, og at du vil slå opp i det når er noe du lurer på om speiding, og om hvordan speiderarbeidet er bygget opp.
2,-
-+
100+ på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Velkommen som leder:
Utgitt av Norges speiderforbund
Format: 20 x 20 cm
Sider: 24 sider
Revidert 2021

Beskrivelse
Heftet vil ikke kunne gi deg svar på alt, men det er mange du kan spørre, både i gruppa, i kretsen og i korpset, hvis du tilhører en korpsgruppe. Du finner mye praktisk og nyttig informasjon i

Speiderbasen, i Speiderboka og på nettsiden vår www.speiding.no.

Kretsen din vil invitere deg til en samtale (ledersamtalen). Gjennom denne får du mer innsikt i speidingen, svar på spørsmål, og du blir bedre kjent med gruppa di. Når samtalen er gjennomført, blir du godkjent leder i Norges speiderforbund.

I «Velkommen som leder» er det flere steder plass til å notere nyttige lokale opplysninger. Gjør gjerne dette i forbindelse med ledersamtalen, som tar utgangspunkt i dette heftet.

Det finnes mange gode grunner til å være speiderleder. Her er noen av dem:
  • det gir spennende, morsomt og verdifullt samvær med barn og voksne
  • det gir flotte naturopplevelser
  • du får personlig utvikling og trening i ledelse
  • du får mulighet til å vise engasjement for samfunnet rundt deg

Vi håper du vil trives som speiderleder, og ønsker deg velkommen til en utfordrende og lærerik opplevelse i samarbeid med alle de andre lederne i speideren.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

3858