Regnbueørn NSF Regnbueørn Regnbueørn NSF Regnbueørn Regnbueørn NSF Regnbueørn

NSF Regnbueørn

Regnbueørn

Varenr.: 302734
Speider-sports Regnbueørn er en fin måte å vise at du er en supporter. Regnbuens farger minner oss om mangfold og at alle er unike.
15,-
-+
100+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Speider-sports Regnbueørn:
Mål: 80 x 65 mm
Designer: Iver Gjendem

Beskrivelse

Vær en supporter

Vi ønsker at speideren skal være åpen for alle, og at vi skal akseptere hverandres ulikhet. Er du en supporter? Vis din støtte til skeiv speiding og LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) og bær regnbuen med stolthet.

NSF og KM gikk sammen

Norges speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne deltok for første gang sammen i Pride Parade i Oslo i 2019. Det gjorde de for å aktivt vise at mangfold i organisasjonene er verdifullt, og at speideren er for alle. Ved å gå under speiderbanneret i paraden, ville de både inspirere, støtte og være en god, synlig rollemodeller for andre. De oppfordrer også speidere til å delta på lokale Pride-arrangementer.

LES MER: Pride-paraden – årets viktigste speidertur?

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

0

Slik holder du orden på merkene på leierbålskappa

Simen Haldaker Husby, 27 år. Han er er gruppeleder i Longship Group 41. Oslo Ullevål speidergruppe og innehar kanskje norgesrekorden i leirbålskappe med over 556 speidermerker sydd på. Foto: Iver Gjendem / Speider-sport
0

Slik syr du leirbålskappen selv

GJØR DET SELV: Her er prinsippet for hvordan du enkelt kan sy din egen leirbålskappe.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

3831