Brunbjørn NSF Patruljeskjerf Brunbjørn

NSF Patruljeskjerf Brunbjørn

Brunbjørn

Varenr.: 901296
Norges speiderforbunds Patruljeskjerfmerke Brunbjørn er et smart patruljemerke som festes på speiderskjerfet som en skjerfknute. Da er det lett å se hvilken patrulje du tilhører, selv når du bare fyker rundt uten speiderskjorta. Ganske lurt!
20,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Norges speiderforbund Patruljeskjerfmerke:
Mål: 70 x 80 mm
Beskrivelse

Brunbjørn er rødlistet i Norge

Brunbjørnen ble utryddet som ynglende art i Norge og bestanden som finnes i landet i dag er et resultat av innvandring fra nabolandene. Derfor er brunbjørnens status i Norge i stor grad knyttet til artens forvaltning i nabolandene. Nabolandene har relativt store bestander, men bestanden i Sverige, den viktigste land for brunbjørn i Norge, viste en generell nedgang i perioden 2008-2013.

Norsk rødliste for arter 2015 er en oversikt over arter som har risiko for å dø ut fra Norge. Rødlista er utarbeidet av Artsdatabanken i samarbeid med fageksperter. De nye motivene på patruljemerkene er valgt ut for å sette fokus på truede arter i Norge.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

0

Må jeg kjøpe speiderskjorte?

Du kan fint vente litt med å skaffe skjerf og skjorte.
0

Slik skal speiderskjorta se ut

Speiderne skulle gå likt kledd, enten de kom fra velstående eller fattige hjem. Speiding skulle være for alle.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

20488