Fiskemåke NSF Patruljeskjerf Fiskemåke

NSF Patruljeskjerf Fiskemåke

Fiskemåke

Varenr.: 901307
Norges speiderforbunds Patruljeskjerfmerke Fiskemåke er et smart patruljemerke som festes på speiderskjerfet som en skjerfknute. Da er det lett å se hvilken patrulje du tilhører, selv når du bare fyker rundt uten speiderskjorta. Ganske lurt!
20,-
-+
100+ på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Norges speiderforbund Patruljeskjerfmerke:
Mål: 70 x 80 mm
Beskrivelse

Fiskemåke er rødlistet i Norge

I Norge hekker fiskemåke vanlig i hele landet fra den ytterste kyst til høyfjellet. Arten har tilpasset seg ulike habitattyper som marine kystområder, ferskvannshabitater i lavlandet og i fjellet, samt på hustak i byer og tettsteder, ofte langt fra vann. De fleste norske fiskemåker overvintrer rundt Nordsjøen, men mange kan også overvintre i Norge, særlig på Vestlandet.

Norsk rødliste for arter 2015 er en oversikt over arter som har risiko for å dø ut fra Norge. Rødlista er utarbeidet av Artsdatabanken i samarbeid med fageksperter. De nye motivene på patruljemerkene er valgt ut for å sette fokus på truede arter i Norge.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

0

Må jeg kjøpe speiderskjorte?

Du kan fint vente litt med å skaffe skjerf og skjorte.
0

Slik skal speiderskjorta se ut

Speiderne skulle gå likt kledd, enten de kom fra velstående eller fattige hjem. Speiding skulle være for alle.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

20499