Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497 Bag 70 liter Osprey Transporter WP Duffel 70 497

Osprey Transporter WP Duffel 70 497

Bag 70 liter

Varenr.: 125444
Transporter Waterproof Duffel 70 er en vanntett duffelbag som er laget for de største eventyrene dine, bokstavelig talt. Den er utviklet for å tilby imponerende vanntetthet i klasse IPX7, med en glidelåslukning som er lett å betjene og gir uovertruffen beskyttelse og tilgang til ekspedisjonsutstyret ditt. For lange ekspedisjoner i Grand Canyon og bilbasert utforsking av villmarken har den 70 liter store Transporter Waterproof rikelig med plass til alt utstyret ditt, enten det er telt, soveposer, klær eller tilbehør. Det er sjelden at tørrsekker av denne typen blir IPX7-klassifisert, men Osprey har testet den og demonstrert at den kan senkes opptil en meter ned i vann i 30 minutter. Polstrede skulderremmer, forsterkede gripehåndtak og rikelig med festepunkter gjør det enkelt å bære, feste og sikre denne duffelbagen, hva som enn måtte skje. Og den er ikke bare ekstremt robust, men også bærekraftig. Osprey har konstruert den med resirkulert og bluesign-godkjent 630D ripstopnylon med høy fasthet. Stoffet har fått dobbel overflatebehandling med holdbar TPU for ekstrem slitestyrke. Det er bare å kaste denne sekken fra kajakken inn på elvebredden, fra lasteplanet ned på det steinete underlaget eller hvilket som helst et annet sted. Den er laget for å vare.
3 014,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

Transporter Waterproof Duffel 70:
Volum: 70 liter
Mål: 70 x 39 x 30 cm
Vekt: 1120 gram
Maeriale: Bluesign-godkjent 630D resirkulert diamond ripstop-nylon med høy fasthet og dobbelt TPU-belegg
Farge
  • Rød
  • Sort
Beskrivelse
  • Vanntetthetsgrad IPX7, kan senkes i vann.
  • Slitesterk YKK AquaSeal-glidelås gir rask tilgang til utstyr gjennom en stor åpning, og er helt vanntett når den er lukket.
  • Gripeløkker i hver ende av glidelåssporet gir mer kraft for enklere åpning og lukking.
  • Helt avtakbare skulderremmer/bærehåndtak med holdbare, ikke-korroderende aluminiumskomponenter.
  • Brede gripeløkker i endene og på sidene gir enkel håndtering.
  • Flere festepunkter gjør det enkelt å sikre duffelbagen til biler, gummibåter, pakkdyr o.l.
  • Innvendige kompresjonsstropper holder innholdet på plass og letter trykket på glidelåsen for enklere betjening.
  • Avtakbar innvendig nettinglomme.

Dette er en toppmodell 👌🏿

Dette er et produkt hvor kvaliteten ikke har gått på bekostning av pris. Det tåler røff bruk og varer lenge. Skikkelig bra greier!

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37618