USB-batteri AA Pale Blue USB Rechargeable 4xAA USB-batteri AA Pale Blue USB Rechargeable 4xAA USB-batteri AA Pale Blue USB Rechargeable 4xAA USB-batteri AA Pale Blue USB Rechargeable 4xAA

Pale Blue USB Rechargeable 4xAA

USB-batteri AA

Varenr.: 121578

Pale Blue USB Rechargeable Batteries er en pakke med fire AA-batterier som kan lades via Micro USB. Lithiumbatteriene leverer konstant effekt fra det er fullt til det er tomt. Batteriene har lysindikatorer som forteller deg når batteriene er fulladet. Det kan brukes i minst 1000 ladesykluser og er både kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativer til konvensjonelle engangsbatterier. Ladekabel med fire ladepunkter er inkludert i pakken. Ladetiden kan variere med effekten fra din USB-utgang.

294,-
-+
3 på lager.

Superpris: Nå sparer du 20 % på nesten alle tretelt!

Pale Blue USB Rechargeable Batteries AA / LR06:
Vekt: Per batteri 17,5 gram
Mål: 4 x Ø 10,5 x 45 mm
Materiale: Lithium 0,165 gram
Port: Micro USB
Batteri: 1,56 Ah (1,5 V / 2,25 Wh)

Beskrivelse
0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33745