Kartmappe Silva Map Case 30 x 30 cm Kartmappe Silva Map Case 30 x 30 cm Kartmappe Silva Map Case 30 x 30 cm

Silva Map Case 30 x 30 cm

Kartmappe

Varenr.: 112071
Silva Map Case M30 er en allsidig, vanntett kartmappe som holder kartet tørt i all slags vær. Helt gjennomsiktig og lett å åpne og lukke. Leveres med nakkereim med målestokkmønster inkludert.
236,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Silva Map Case M30:
Mål: 300 x 300 mm
Vekt: 97 gram

Beskrivelse
  • Helt vanntett.
  • Tilpassede størrelser.
  • Helt gjennomsiktig.
  • Avtakbar nakkerem med målestokkmønster.
  • Kan brukes om vinteren Fleksibel helt ned til –20 ºC.

Silva har utviklet kartmappene med fokus på brukervennlighet. Den er helt gjennomsiktige på begge sider, så det er ikke nødvendig å ta ut kartet for å se den andre siden, noe som sparer verdifull tid. De små hjørneåpningene gjør det mulig å feste mappen på en ryggsekk eller en kajakk. Nakkereimen har to målestokker, 1:25.000 og 1:50.000, som gjør det lettere å måle avstanden på turen. Siden den er myk og bøyelig, er det enkelt å plassere den direkte på ruten din på kartet. Nakkereimen bidrar også til å holde hendene fri når du er ute på eventyr. Den store kartmappen har en borrelås langs kortsidene slik at du kan brette det i to for enklere håndtering. Den vanntette glidelåsen gjør den svært enkle å åpne og lukke.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

21845