Sjampo for saltvann SjöHav Utomhus Schampo 200 ml Sjampo for saltvann SjöHav Utomhus Schampo 200 ml

SjöHav Utomhus Schampo 200 ml

Sjampo for saltvann

Varenr.: 125463

Sjö&Hav Utomhus Schampo er en sjampo som skummer fint i både ferskvann og saltvann. Perfekt for de som elsker å svømme utendørs. En mild saltvannssjampo for alle hårtyper med Aloe Vera som fukter solbleket hår. Saltvannssjampoen er vegansk og biologisk nedbrytbar, men for minst mulig påvirkning, filtrer brukt vann gjennom jord eller unngå bruk direkte i stillestående vann. Lett parfymert.

95,-
-+
0 på lager. Tilbake om 14 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Utomhus Schampo:
Volum: 200 ml
Innhold: Aloe Barbadensis bladjuice, Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Behenamidopropyl Dimethylamine, Melkesyre, Sitronsyre, Fenoksyetanol, Benzosyre, Dehydroeddiksyre og parfyme.
Mål: 65 x 151 x 35 mm
Vekt: 231 gram

Beskrivelse

Avslutt gjerne hårvasken med Sjö&Hav Balsam Creme.

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37637