Isolasjon til Stingray-tretelt Tentsile Stingray Insulated Quilt Isolasjon til Stingray-tretelt Tentsile Stingray Insulated Quilt Isolasjon til Stingray-tretelt Tentsile Stingray Insulated Quilt Isolasjon til Stingray-tretelt Tentsile Stingray Insulated Quilt Isolasjon til Stingray-tretelt Tentsile Stingray Insulated Quilt

Tentsile Stingray Insulated Quilt

Isolasjon til Stingray-tretelt

Varenr.: 128148
Tentsile Stingray Insulated Quilt er en isolert underdyne til bruk inne i Tentsile Stingray-teltet og Trillium-hengekøye. Det vatterte teppet festes med borrelås og holder deg varm på undersiden når været er drar seg til. Fin også som ekstra beskyttelse for teltduken mot skarpe hundepoter. Leveres i pakkpose.
2 999,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

Tentsile Stingray Insulated Quilt:
Vekt: 3 kg
Mål: 300 x 300 x 300 x 2,5 cm / Pakket 48 x 24 x 17 cm
Materiale: 70D 300T polyester (65 g/m²) / Isolert med hullfiber i polyester (220 g/m²)
Isoleringsevne: R 2,7

Farge
Oransje
Beskrivelse

 

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Britiske Tentsile leverer en helt unik, arkitekttegnet treteltkonstruksjon som «svever» mellom tre trær. Teltene har kun vært på markedet siden januar 2014, og med seriøs produksjon på egen fabrikk først fra sommeren 2014. Speider-sport i Norge var første butikk i verden som startet å selge tretelt uten om Tentsiles egne kanaler.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40339