Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue Isolert underlag til tretelt Tentsile Klymit SkyPad Blue

Tentsile Klymit SkyPad Blue

Isolert underlag til tretelt

Varenr.: 189099
Tentsile Klymit SkyPad Camping Mat er et hele 6 cm tykt liggeunderlag som har normal lengde og normal bredde. Veier 709 gram og tar liten plass i sekken. God friksjon. Formen er spesiallaget for køyene i Tentsile-tretelt og flere underlag kneppes enkelt sammen.
1 549,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tentsile Klymit SkyPad Camping Mat:
Isolasjonsevne: R 4,4
Mål: 195 x 58 x 6 cm / Pakket Ø 13 x 22 cm
Vekt: 709 gram
Materiale: 75D-polyester (2 kammer) / Isolert med syntetisk 60 gsm

Farge
Blå
Beskrivelse

Underlaget kan selvfølgelig også brukes ute, i vanlig telt eller hengekøye!

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Britiske Tentsile leverer en helt unik, arkitekttegnet treteltkonstruksjon som «svever» mellom tre trær. Teltene har kun vært på markedet siden januar 2014, og med seriøs produksjon på egen fabrikk først fra sommeren 2014. Speider-sport i Norge var første butikk i verden som startet å selge tretelt uten om Tentsiles egne kanaler.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

3935