Ullvott Tufte Rosenfink Mittens 117

Tufte Rosenfink Mittens 117

Ullvott

Varenr.: 900344
Tufte Rosenfink Mittens er et par varme, lette og komfortable ullvotter som er helt perfekt på kjølige dager. Merinoullens naturlige egenskaper vil holde hendene varme selv om du blir våt, og fungere temperaturregulerende. Vottene er strukturstrikket på oversiden og rettstrikket i håndflaten og på tommelen.
269,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tufte Womens Thongs 2 pk.:
Materiale: 79 % merinoull, 9,9 % bambusviskose, 9,9 % modalfibre og 1,2 % elastan
Farge
  • Blå
  • Sort
Beskrivelse

Vottene er strukturstrikket på oversiden og rettstrikket i håndflaten og på tommelen. Modellen er smal og passer fint til en hånd som er 18–19 cm lang fra håndleddet til tuppen av langefingeren.

Dette er ikke et tolags ullprodukt som Tufte Bambull. Garnet er spunnet til en blanding og man vil derfor få ull mot hud. Har du svært sensitiv hud kan derfor disse vottene klø. Ullen Tufte bruker er høykvalitets lammeull som sammen med kløfri bambusviskose gir deg en så behagelig opplevelse som mulig.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

Samarbeid om profilklær

0

Speiderne samarbeider med Tufte om profilklær. Og klærne er i hovedsak laget av bambus, merinoull og resirkulert eller økologisk bomull. Bra for deg og for miljøet!

 

Tufte ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage boxere for menn. Merket har kommet langt siden da, men mantraet står fortsatt like stødig. – Med fokus på miljøvennlige klær til hele familien, har bambus alltid vært det viktigste råmaterialet for oss, forklarer Per Øyvind Jacobsen hos Tufte. – Bambus vokser fort, behøver ingen ekstra vanning foruten regnvann, heller ingen bruk av kjemikalier eller sprøytemidler. Kort fortalt er bambus skikkelig bra. Når vi bruker bomull i klærne våre, er målet å bruke økologisk eller resirkulert bomull av god kvalitet. Riktig og viktig med tanke på naturen!

Miljøløftet

Tufte har gitt seg selv et løfte om at de skal begrense bruken av plastfiber i klærne. Det betyr å kutte vanlig polyester. De garanterer at du aldri vil finne fleece av polyester i produktene deres. Polyesterfleece består av mikroplastfibre som løsner i vask og ved bruk, og som forurenser havet og miljøet. Tufte sitt fleecealternativ er laget av 100 % merinoull. Det gir bedre varme, større komfort og lengre varighet – både for forbrukerne og miljøet. Tufte jobber hardt for å bruke emballasje uten plast. Kjøper du klær fra Tufte i en vanlig butikk, kommer noen av dem i pakning, men den er helt plastfri. Mye av den er laget av 100 % resirkulerbar papp. Klær som ikke er i pakning, blir pakket i plast når de sendes ut til kundene fra en nettbutikk. Tufte forteller at de vil bytte ut denne plasten med poser laget av maisstivelse som vil bli tatt i bruk om ikke så veldig lenge.

Glade for samarbeidet

– Vi speiderne og Tufte er glad i å være ute naturen og opptatt av å ta best mulig vare på den. Derfor passer vi godt sammen. Jeg synes det er supert at vi har fått på plass et samarbeid, sier speidersjef Håvard Djupvik fornøyd. Olaf Tufte synes også at det er bra å være på lag med tusenvis av barn, unge og voksne som er glad i å være ute: – Gode turer og fine opplevelser ute i friluft, er gull for oss alle. Men vi vet at klimautfordringene krever iherdig innsats for å finne stadig bedre måter å gjøre ting på. Jeg håper at speiderne og vi hos Tufte kan inspirere hverandre til det!

Trøye til dame Tufte Tank Top W 080
50%
Sokkepakke Tufte Low 3 pk. 001
50%
Pysj til dame Tufte Nattsmelle Kit W 056
50%
Skisokker Tufte Merino Warm High 004
50%
0

Dette må du vite om hansker og votter

Lei av å fryse på fingrene? Her får du fordelene og ulempene med hansker, votter og vindvotter – samt to tips som kan hindre at du fryser.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19461