Poncho Asivik Ultralight Poncho Poncho Asivik Ultralight Poncho Poncho Asivik Ultralight Poncho Poncho Asivik Ultralight Poncho

Asivik Ultralight Poncho

Poncho

Varenr.: 126227
Asivik Ultralight Poncho er en superlett poncho som er enkel å trekke over hode og ryggsekken når det kommer en regnskur. Justerbar lengde og trykknapper i sidene. Pakkes enkelt ned etter bruk i fastsydd lomme. Beskytter både deg og bagasjen!
1 229,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Asivik Ultralight Poncho:
Vekt: 237 gram
Mål: Poncho 237 x 140 cm
Materiale: Silikonisert Cordura av 30 D ripstop nylon

Farge
Grønn
Beskrivelse

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Kjære arbeidsbuksa

Det er få ting som er så allsidig som en god bukse. Fjällräven Keb er den eneste arbeidsbuksa jeg har. Så da er det også den jeg bruker.
0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38403