Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW Isolert underlag LW Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW

Asivik Explore Airmat 5R Mummy LW

Isolert underlag LW

Varenr.: 128997
Asivik Explore Airmat L er et 5 cm tykt liggeunderlag som har god lengde og god bredde. Underlag med kroppsform sparer litt plass i sekken. Isolert med Mylar-film. Denne filmen er en aluminiummetallisert PET-film som, i likhet med de velkjente nødteppene, reflekterer kroppens infrarøde strålevarme (stråling) tilbake til kroppen, i stedet for å bli absorbert i bakken. Dessuten er denne typen film betydelig mer stillegående enn andre sammenlignbare folier, noe som kan være irriterende for din (og reisefølgets) nattesøvn. God isoleringsevne på 5 som egner seg bra både til vår og høst og det som er i mellom. Superlette materialer for deg som er opptatt av vekt og volum. Blåses raskt opp med pumpepose. Ultralett matte med lite pakkvolum og høy komfort!
2 249,-
-+
10 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Asivik Explore Airmat L:
Isoleringsevne: R 5 (ASTM F3340-18)
Mål: 65 x 198 x 6,5 cm / Pakket Ø 10 x 30 cm
Vekt: 625 gram med pumpepose / Kun underlag 590 gram
Materiale: Utside i TPU-laminert 20D polyester / Fylt med to lag med Mylar av metalliseret PET-film / Pakkpose av 30D ripstop polyester / Bluesign-sertifiseret produksjon og 100 % PFC-fri
Leveres med pumpepose og lappesaker.

Farge
Oransje
Beskrivelse
  • Underlagets luftceller utformet slik at kroppsvekten fordeles jevnt og liggekomforten er optimal.
  • Kanten på liggeunderlaget har også blitt litt hevet i forhold til resten av matten, for å gi følelsen av at du er rammet inn og ikke ruller av matten når du sover.
  • Diagonalt silikon skli-mønster rundt hoftepartiet, for å hindre at soveposen sklir dersom du for eksempel har lagt deg til å sove i en nedoverbakke (det kan skje).
  • Multifunksjonsventil med en veldig flat profil. Ventilen kan nås og betjenes mens du ligger på underlaget, noe som betyr at du sakte kan tappe luft fra underlaget mens du ligger i din foretrukne sovestilling, og dermed kan oppnå perfekt oppblåsings- og hardhetsgrad.

Pakkepose og pumpepose i ett

Liggeunderlaget kommer i en pakkepose med integrert pumpeposefunksjon. Det betyr at du ikke trenger å ha med deg en ekstra pose til pumpeposen, men bare brette ut ekstramaterialet i stuffsekken og plassere ventilen på basen. Pumpeposen kan fylles helt med luft ved å holde munnen ca. 25–30 cm fra åpningen, holde åpningen litt åpen og blåse lett i retning åpningen. Når stuffsekken/pumpeposen er helt fylt med luft, har den et volum på ca. 10 liter luft, noe som tilsvarer ca 2–3 hele utpust for menn eller 3–4 fulle utpust for kvinner. Noe som gjør at du kan blåse opp liggeunderlaget uten å føle deg svimmel, og at det kommer mindre fuktighet fra munnen og utåndingsluften når du blåser opp liggeunderlaget. Videre optimerer den den varmeisolerende effekten til liggeunderlaget, da fuktig luft avgir varme raskere enn tørr luft, og vil i tillegg forhindre mugg mm. inne i underlaget.

Imponerende isolasjon og støydempende design

Liggeunderlaget oppnår den imponerende R-verdien på 5 ved å ha to lag Mylar-film strukket ut i midten av liggeunderlaget. Denne filmen er en aluminiummetallisert PET-film som, i likhet med de velkjente nødteppene, reflekterer kroppens infrarøde strålevarme (stråling) tilbake til kroppen, i stedet for å bli absorbert i bakken. Dessuten er denne typen film betydelig mer stillegående enn andre sammenlignbare folier, noe som kan være irriterende for din (og reisefølgets) nattesøvn.

I tillegg til de to lagene med Mylar-film, er det et lag med klar TPU-plast i midten av underlaget, som bidrar til å gi underlaget dets struktur, og gjør at luftcellene i underlagets øvre og nedre del kan være forskjøvet og adskilt fra hverandre.

De separerte cellene og de flere lagene med film vil sammen bidra til ytterligere å forhindre varmetap gjennom luftsirkulasjon inne i underlaget (konveksjonsvarme).

Materialene i liggeunderlaget er helt fri for PFC og siden leverandøren som Asivik har utviklet liggeunderlaget i samarbeid med er Bluesign-sertifisert, er produktets materialer grundig testet for å sikre at både produksjonen og sluttproduktet er 100 % fri for skadelige kjemikalier.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41188