Turhåndkle Asivik Travel Towel L Turhåndkle Asivik Travel Towel L Turhåndkle Asivik Travel Towel L Turhåndkle Asivik Travel Towel L

Asivik Travel Towel L

Turhåndkle

Varenr.: 133192
Asivik Travel Towel er et mykt og deilig turhåndkle med hempe for å henge til tørk. Tørker raskt! Medfølgende pakkpose i netting gjør at vått håndkle også kan pakkes ned og tørke ferdig på farten.
299,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Asivik Travel Towel Large:
Mål: 60 x 95 cm
Vekt: 142 gram
Materiale: 85 % polyester og 15 % nylon

Farge
  • Blå
  • Sort
  • Mønster
Beskrivelse
  • Håndkleet bør vaskes før bruk, slik at sugeevnen bedres og eventuelt overflødig farge vaskes ut.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

45459