Isolert madrass Duo LW Asivik Camp 10 Double Isolert madrass Duo LW Asivik Camp 10 Double Isolert madrass Duo LW Asivik Camp 10 Double Isolert madrass Duo LW Asivik Camp 10 Double Isolert madrass Duo LW Asivik Camp 10 Double

Asivik Camp 10 Double

Isolert madrass Duo LW

Varenr.: 186975
Asivik Camp 10 Double er et hele 10 cm tykt og varmt liggeunderlag som har ekstra lengde og ekstra bredde. Isolert med syntetisk isolasjon. Fyller seg selv med luft opptil 70 % av volumet – resten fyller du selv med et par pust eller en pumpe. Mye smartere enn en luftmadrass og uten sammenligning mer komfortabel enn andre underlag. Plass til to!
2 861,-
-+
2 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Asivik Camp 10 Double:
Isoleringsevne: R 7,8
Mål: 195 x 130 x 10 cm / Pakket Ø 30 x 70 cm
Vekt: 4700 gram

Farge
  • Blå
  • Grå
Beskrivelse
  • Lett å pakke i bilen eller på sykkelhengern.
  • To-veis ventil gjør det lett og effektivt å fylle / tømme.

Liggeunderlaget er hele 10 cm tykt når det er oppblåst og det består av komprimerbart skum som gir isolasjon og komfort. Selv blåser underlaget seg opp til omlag 70 % av maksimal tykkelse, resten må en blåse / pumpe opp selv. To-veis ventil medfølger og kan monteres på underlaget. Denne sikrer at luften blir der den skal om du skal pumpe opp eller tømmer underlaget for luft. Ved første gangsbruk vil det ta litt tid før liggeunderlaget blåses opp, ta tid til hjelp, eller blås inn luft selv. Når underlaget er helt nytt må det få litt ekstra hjelp til å blåse seg opp maksimalt. Etter litt bruk vil skummet være mye mere effektivt.

Underlag med skumfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med skum. Skumfyll er ofte rimeligere enn fiberfyll og dunfyll, men tar mer plass i sekken.

Selv om skumfylte underlag ofte later som om de er selvopplåsende, er de nok ikke helt det. De bruker litt tid på å brette seg ut og de må alltid ha litt ekstra påfyll på slutten. Så om du har dårlig tid, er pumpepose den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Integrerte pumper eller lungene (fare for svimmelhet) fungerer også fint.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5848