5889 5889 5889 5889 5889 5889 5889 5889 5889 5889 5889

Asivik Trekker 60 W

Storsekk til dame

Varenr.: 188806
Asivik Trekker 60 W er en slitesterk og rimelig ryggsekk. På denne modellen er skulderstroppene tilpasset kvinners litt smalere skuldre og formet slik at de ikke gnager på brystene. En super turkamerat både på fjellet, leir og reise!
1 209,-
-+
2 på lager.
Beskrivelse

Få rask og enkel oversikt over utstyret med åpning i topp, bunn og bag-åpning i front. Hovedrommet kan deles av til to rom ved behov. Topplokket har to utvendige lommer og én på undersiden. Topplommene passer best til hodelykt, kniv og småting, mens lommen under lokket er smart til pass og reisedokumenter. Den store frontlommen er fin til kart og sidelommene er lure til matpakken, regntøyet og førstehjelpsposen. De elastiske lommene på hoftebeltet passer perfekt til et lite kamera og litt pause-snop. To store elastiske stikklommer holder godt på drikkeflasken, eller bunnen av fiskestangen. Sekken har rikelig med utstyrsbånd til festing av liggeunderlag og ukurante ting.

  • Åpning i front, topp og bunn.
  • Stort hovedrom som kan deles i to.
  • Flat frontlomme, to sidelommer, to elastiske sidelommer, to utvendige lokklommer, innvendig lokklomme, to elastiske nettinglommer med glidelås på hoftebeltet.
  • Passer godt til Asivik Raincover-regntrekk i størrelse L (50–75 liter). Velg en større størrelse om du pleier å feste mye rart utenpå sekken.
  • Skulderstopper og hoftebelte er behagelige og enkle å justere til kroppen og stive nok til å fordele vekten fra sekken godt. Rygglengden justeres enkelt etter din høyde. Vi anbefaler en personhøyde på mellom 165 og 195 cm, men lengden på selve ryggen varierer fra person til person.
  • Om du er bredskuldret eller mann: ta en kikk på Asivik Trekker 70.

Asivik Trekker 60 W:

  • Volum: 60 liter
  • Vekt: 1988 gram
  • Mål uten innhold: 65 x 29 x 14 cm (inkludert bæresystem)
  • Materiale: 450D-ripstop polyester med kraftig bunn i 600D polyester

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

DynamiskNyligViste

5889