Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft Isolert underlag M Asivik Airmat 7 M Primaloft

Asivik Airmat 7 M Primaloft

Isolert underlag M

Varenr.: 189170
Asivik Airmat 7 M Primaloft er et hele 7 cm tykt liggeunderlag som har normal lengde og smal bredde. Isolert med syntetisk isolasjon. Fylles enkelt med supersmart pumpepose som følger med.
1 259,-
-+
4 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Asivik Airmat 3 7.0 M Primaloft:
Isoleringsevne: R 2,2
Mål: 183 x 51 x 7 cm / Pakket Ø 11 x 24 cm
Vekt: 740 gram / Uten pumpe 640 gram
Leveres med pumpepose.

Farge
Grå
Beskrivelse

Underlaget er utrolig lett å bruke, når du kommer frem til din leirplass, rull det ut og pump det opp med den medfølgende pumpe. På kort tid har du en super komfortabel madrass på 7 cm! De mange luftkamrene gjør at lufta ikke sirkluerer rundt.

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5843