Kartmappe Asivik Mapcase 21 x 26 cm Kartmappe Asivik Mapcase 21 x 26 cm Kartmappe Asivik Mapcase 21 x 26 cm Kartmappe Asivik Mapcase 21 x 26 cm Kartmappe Asivik Mapcase 21 x 26 cm

Asivik Mapcase 21 x 26 cm

Kartmappe

Varenr.: 190024
Asivik Mapcase S er en stor og vanntett kartmappe med rullelukking og UV-beskyttet gjennomsiktig plast. Mappen har gode festemuligheter og leveres med snor og liten utstyrskarabiner. Passer perfekt til nettbrett!
201,-
-+
3 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Asivik Mapcase S:
UV-bestandig plast
Mål: 21 x 26 cm
Vekt: 45 gram

Beskrivelse

 

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

5867