6282
70%

Asivik Rain Jacket Kid 128

Regnjakke til barn 128

Varenr.:193419
Asivik Rain Jacket Kids er en enkel og rimelig regnjakke med matt og myk overflate. Med sitt rene og enkle design passer regnjakken både til hverdags og på vei til fest. Den fasongsydde hetten har elastisk to-veis justering slik at du kan bruke hode uten å miste sidesyn. Den har også en liten skygge så du slipper å få regn i øynene eller på brillene. Armene er så lange at de passer fint til sykling. Jakken har to store glidelåslommer som er gode å varme hendene i, samt dobbel stormklaff over glidelåsen for ekstra beskyttelse.
649,-
195,-Tilbud
-+
1 på lager.
Beskrivelse

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.
6282