Skjortefolder Asivik Garment Folder Skjortefolder Asivik Garment Folder Skjortefolder Asivik Garment Folder Skjortefolder Asivik Garment Folder

Asivik Garment Folder

Skjortefolder

Varenr.: 217646
Asivik Garment Folder er perfekt for deg som ønsker å ha en organisert ryggsekk og samtidig unngå at klærne blir krøllete. Med denne oppbevarer du flatt og nystrøket enten fire skjorter, tre bukser eller sju t-skjorter. Perfekt på forretningsreise!
209,-
105,-Tilbud
-+
7 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Beskrivelse

Skjortefolderen passer i de fleste håndbagasjer og passer perfekt på forretningsreise, kort storbyferie, på representasjonsoppdrag eller tilsvarende. Da kan du pakke opp et flatt og fortsatt fint, nystrøket plagg når du ankommer. Og er klar for neste møte, for den som liker slikt.

Leveres med bruksanvisning for krøllefri pakking.

Asivik Garment Folder:

  • Mål: 44 x 30 cm
  • Vekt: 350 gram

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

9453