Isolert underlag Duo M Exped Dura 5R Duo M Isolert underlag Duo M Exped Dura 5R Duo M

Exped Dura 5R Duo M

Isolert underlag Duo M

Varenr.: 119068
Exped Dura 5R Duo M er et hele 7 cm tykt liggeunderlag som har god plass til to personer. Isolert med syntetisk isolasjon. God isoleringsevne på 4,8 som egner seg bra både til vår og høst og det som er i mellom. God liggekomfort med robust og behagelig overflate. Blåses raskt opp med pumpepose. Robust og slitesterk matte til alle typer friluftsliv, turer og ekspedisjoner!
3 299,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Exped Dura 5R Duo M:
Isoleringsevne: R 4,8
Temperatur: -20 °C
Mål: 105 x 183 x 7 cm / Pakket Ø 19 x 34 cm
Vekt: 1470 gram
Materiale: Overside i resirkulert polyester 75 D / Underside i resirkulert polyester 170 D (Oeko-Tex 1000) / Fylt med Texpedloft microfiber (Bluesign)
Leveres med pumpepose.

Farge
Grønn
Beskrivelse
 • 160 gram/m2 Texpedloft-mikrofiberisolering, sveiset til luftkamrene på over- og undersiden, sørger for maksimal isolasjonsevne når underlaget er fylt med luft.
 • Produsert i resirkulert 75D/170D D ytterstoff av polyester. Det brukes mindre vann, energi og karbon i produksjonen.
 • Klimanøytralt produkt (MyClimate neutral). Exped beregner, reduserer og kompenserer den totale CO2-mengden fra produksjon og transport.
 • Robust og pålitelig Exped-ventilpatent som er enkel i bruk. Myk plast som tåler kulde.
 • Den generøse tykkelsen og de langsgående kanalene som støtter kroppen gjør at du ligger
  behagelig. Forhøyde kanaler på sidene holder deg på matta mens du sover!
 • Liggeunderlaget pumpes opp raskt og enkelt med den medfølgende pumpeposen, uten at det kommer fuktighet inn i matten.
 • Leveres med reparasjonssett.
 • Erstatter Exped SynMat Duo M.

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Sertifisert av OEKO-TEX Standard 100

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fokuserer på tekstiler og bekrefter at produktene er fri for skadelige kjemikalier og trygge for huden.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

31232