Avstandsmåler Focus In Sight Range Finder 800 m Avstandsmåler Focus In Sight Range Finder 800 m Avstandsmåler Focus In Sight Range Finder 800 m Avstandsmåler Focus In Sight Range Finder 800 m

Focus In Sight Range Finder 800 m

Avstandsmåler

Varenr.: 129792
Focus In Sight Range Finder 800 m er en profesjonell avstandsmåler med laserteknologi som har et arbeidsområde på 4 til 800 meter med en målenøyaktighet på +/- 1 meter. Uansett om du befinner deg til sjøs, på golfbanen eller på en annen utendørsaktivitet som jakt eller tur, er en avstandsmåler et bra hjelpemiddel å ha med seg. IPX3-klassifiseringen sørger for at du kan bruke den i all slags vær.
1 999,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Focus In Sight Range Finder 800 m:
Forstørrelse: 6x
Objektiv: Ø 21 mm
Mål: 74 x 100 x 36 mm
Vekt: 175 gram
Nærfokus: 5 meter
Glass: BaK-4
Prisme: Roof
Batteri: CR2 2032 (ikke inkludert)

Farge
Sort
Beskrivelse

In Sight har enestående optikk med 6x forstørrelse, Ø 21 mm brennvidde og BaK-4 prismer som sammen med det avanserte flerlags antireflekterende belegget (FMC) gir et presist, klart bilde selv under vanskelige lysforhold. Med en toppunktsavstand på 16mm er det enkelt å bruke den både med og uten briller.

Avstandsmåleren har fire forskjellige programmer:

  1. Standardmodus: Standardmodus der den viste avstanden refererer til den rette siktelinjen til objektet.
  2. Modus for små objekter: Skanner området du ser på og gir informasjon om avstanden til nærmeste objekt. For eksempel et golfflagg eller en hjort ute på banen.
  3. Tåkemodus: Sender ut et sterkere signal som går gjennom fuktighet. I tåke-modus vil den fungere mellom 25-800 m. Minste avstand er 25 m for å sikre nøyaktighet.
  4. Hastighetsmodus: Måler hvor raskt et objekt beveger seg. Maks hastighet 300 km/t.

Måleren slås automatisk av 30 sekunder etter siste bruk for å spare batteristrøm.

Focus Sport Optics ble grunnlagt i Sverige på midten av 1980-tallet, og har dermed mer enn 30 års erfaring i utvikling og design av kikkerter og kikkertsikter.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41998